referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties van enkele tevreden klanten:

Barbara Barendregt (40)

Al jaren had ik last van eczeem in mijn gezicht, voornamelijk rond mijn kin. Uiteindelijk kwam ik bij Martine terecht, en zijn we aan de gang gegaan. Na het afbouwen van de hormoonzalf, waar ik afhankelijk van was geworden, behandelingen in de salon, de juiste voedingssupplementen en het gebruik van de juiste producten kan ik eindelijk genieten van een gave huid. Super bedankt.

Kristel ten Have (35)

Ik heb altijd een onrustige huid gehad, veel plekjes en puistjes vooral rond de kin en de wangen, heel erg hormonaal bepaald. In mijn zwangerschap was er niks aan de hand maar daarna was het weer mis. Door het gebruik van de juiste behandelingen en producten hoef ik niet meer mijn leven lang zwanger te zijn voor een mooie huid!

Mara Bosman (38)

Op zich heb ik altijd wel een gave huid gehad maar wel ontzettend droog. Omdat ik ouder wordt en een droge huid de veroudering versneld ben ik echt gaan zoeken naar goede moisturizers. Ieder keer bleef mijn huid droog. Ik kwam erachter dat er zoveel verschillende (dure) producten zijn met niet de juiste ingrediënten voor mijn huid. Nu ik op advies van Martine de juiste producten gebruik, kan ik zeggen dat ik na het afkicken van de producten met minerale oliën, eindelijk geen droge huid meer heb.

Natasja S (37)

Ik heb echt een moeilijke huid met altijd ontstekingen rond mijn kin. Bezoeken bij diverse huidtherapeuten hebben voor mij niets opgeleverd. Op aanraden van een vriendin ben ik bij Martine langsgegaan en ben ik na enig twijfelen, toch aan de gang gegaan met producten, en het aanpassen van mijn voeding. Ik twijfelde omdat ik al zoveel geprobeerd heb en je zoveel advies krijgt bij de parfumerie dat ik het ook niet meer wist. In het begin kwamen er veel onderhuidse problemen uit, maar nu, na een paar weken, gaat het heel goed! Mijn huid voelt veel zachter en de puistjes die nog komen gaan al veel sneller weg.

Manon de Waard (39)

Mijn huid is altijd mijn zwakke plek geweest. Zodra ik wat slechter eet of gestrestst ben dan krijg ik plekjes. Ik kom al een aantal jaren bij Alphaderma het liefst gebruik ik alle producten en ga ik langs voor de behandelingen. Helaas laat mijn budget de behandelingen niet meer toe maar ik gebruik thuisproducten met vitamine A en dat is zo effectief. Ben zo blij dat ik binnen mijn mogelijkheden toch mijn huid heb kunnen verbeteren.

Hansje Kalff (74)

Na al een tijd bij martine onder behandeling te zijn geweest merkten we dat de producten toch te sterk waren voor mijn huid. Uiteindelijk moest ik besluiten om naar een ander merk over te stappen die ik in de parfumerie kocht. Dit wel tot tevredenheid, maar ik miste de behandelingen in de salon. Gelukkig voor mij is er nu een nieuwe mooie lijn bij (de coffeeberry) die zo goed bevalt dat ik na twee jaar gelukkig terug kan komen.

Wietske Engelsman (31)

Ik was verslaafd aan de minerale make up van bare minerals wat niet meer geleverd wordt in Nederland. Na een zoektocht naar een opvolger kwam ik uit bij de Perfecting Minerals (Priori) van Alpha Derma. Wat een top make-up. Ik ben er zo blij mee.

Danielle Rommers (26)

Een paar dagen voordat ik een fotoshoot had ben ik naar alphaderma gegaan voor een peeling. Mijn huid zag er op de foto echt super uit! Bedankt.

Laura Mulder (32)

Altijd had ik last van hele kleine talgbultjes over mijn hele huid. Met de producten die ik gebruikten smeerde ik het alleen maar dicht. Sinds dat ik de producten gebruik van Alpha Derma, en mijn voeding heb aangepast heb ik een gave huid! Super!