Over mij

Alpha Derma is gevestigd in de villawijk Nieuwe Vaart in Oudorp Alkmaar. Rust, ontspanning, huidverbetering met de beste producten en vriendelijk contact staat hier centraal.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in huidverbetering en deskundig huidadvies. Dat betekent dat u om uw huid geeft en een gezonde, jeugdig ogende huid erg belangrijk vindt. Ik denk daar zelf net zo over en al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in producten die mijn huid mooi maken en bovenal gezond houden.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de schoonheidsbranche als huidspecialiste. Dagelijks hou ik me bezig met gezondheid en de huid, zowel de in- als uitwending. Door mijn ervaring met vele cosmeticamerken, verschillende huidtypen en huidproblemen en het volgen van cosmeticatrainingen is de huid al jaren mijn passie. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik dit uitdraag in mijn praktijk en dat ik mijn passie kan delen met mensen die mijn praktijk bezoeken en bij mij voor behandelingen en advies komen. In de 15 jaar dat ik in de schoonheidsbranche werkzaam ben, heb ik een zeer goede en zorgvuldige keuze kunnen maken uit veel verschillende merken en apparatuur die op dit moment op de markt zijn. Daarom werk ik met de producten van Nimue Skin Technology en PRIORI, producten en behandelingen die doen wat ze beloven en uw huid jonger maken en gezond houden. Gedreven door het mooie vak en elke dag blij dat ik dit kan doen! Dat ben ik!

Wie ik ook ben, Iemand die positief in het leven staat, houdt van lezen, sporten, naast mijn werk besteed ik nog het meeste tijd aan het allerbelangrijkste, mijn gezin.

Boek nu!