Priori Idebenone SuperCeuticals

priori idebenone2

Idebenone is een biotechologisch ontwikkeld molecuul dat familie is van het natuurlijke Co-Enzyme Q10. Idebenone is echter 60% kleiner. Hierdoor kan het nog beter de huid binnendringen, revitaliseren en het overschot aan vrije radicalen elimineren en is daardoor 1000 keer effectiever dan gewone Q10!. Naast de speciale behandelingen, vindt u de Priori Idebenone SuperCeuticals producten hier in onze webshop.

Hoe werkt het? 

Het gaat huidveroudering vanuit de kern van de cel (de mitochondria) tegen. Het revitaliseert de huidcellen door vrije radicalen te elimineren, die ontstaan bij natuurlijke energieprocessen van onze cellen.

Wat maakt het uniek?

In tegenstelling tot vitamine en plantaardige antioxidanten, is Idebenone een stofwisselingsketen. Een totaal nieuwe soort antioxidant die de tekenen van veroudering corrigeert en tevens de hoogste bescherming biedt tegen vrije radicalen.

Waarom zou ik het gebruiken?

priori idebenone1

Idebenone levert het hoogste niveau van huidverjonging, die je met geen enkel ander Cosmeceutical skincare ingrediënt kunt bereiken! Het is absoluut uniek!
Als je een plateau bereikt heb met de huidge huidverzorging en je wil het hoogste niveau van huidverjonging bereiken, kun je dat alleen maar krijgen met de behandelingen en producten van PRIORI Idebenone Complex Superceuticals.

PRIORI Idebenone Complex voornaamste anti-aging voordelen:

• Het helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf die huidveroudering veroorzaken door in te werken op de cel kern.
• Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
• Corrigeert verkleuringen in de huid en verbetert de huidstructuur.
• Vermindert ongewenste pigmentatie van de huid.
• Biedt maximale bescherming tegen luchtvervuiling en andere vrije radicalen dankzij een EPF van 95.

>> bekijk de Priori Idebenone SuperCeuticals behandelingen
>> bekijk de Priori Idebenone SuperCeuticals producten in de webshop