Nimue Skin Technology

 

De nieuwe generatie derma-cosmeceuticals! Het internationale
merk Nimue Skin nimue logoTechnology
past perfect in de veeleisende wereld van de huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebasseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebasseerd op biotechnologie,
aromatherapie en homeopathie.

 

nimue potjes

Behandelfilosofie en actieve ingrediënten

De Nimue behandelfilosofie is als volgt:
- Verjonging
- Herstel
- Antioxidatie
- Zonbescherming

Nimue Skin Technology biedt ingrediënten en effectieve formules aan gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek, waarbij basisingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Dit zijn hoofdzakelijk biotechnologische, actieve ingrediënten, plantaardige extracten met medicinale werking en andere natuurlijke bronnen met innovatieve transportsystemen ter bevordering van opname door de huid van actieve ingrediënten met therapeutische werking.

Nimue Huidclassificaties

De producten van Nimue zijn onderverdeeld in vier resultaatgeoriënteerde behandelprincipes. Deze principes zijn gerangschikt naar huidprobleem en niet specifiek naar huidtype. De oorzaak van het probleem wordt hierbij behandeld en niet alleen de symptomen. We kunnen dus ook zeggen dat Nimue de huid beoordeelt naar mate van gezondheid om zo de huidconditie te kunnen verbeteren. Nimue kent de volgende huidclassificaties:
- Environmentally damaged skin - beschadigde huid door externe factoren
- Hyperpigmented skin - huid met pigmentvlekken
- Problematic skin - onzuivere probleem huid
- Interactive range - gevoelige huid

weten

Wetenschap

Nimue's Professor Aubrey Parsons is een internationale topwetenschapper op het gebied van cosmetisch onderzoek. Op dit moment is hij Senior Researcher aan de universiteit van Zuid-Afrika, gespecialiseerd in plantenextracten en gerelateerde natuurlijke materialen ten behoeve van de huidverzorging- en voedingsmiddelenindustrie en zit hij in het bestuur van de International Society of Cosmetic Dermatology. Daarnaast is hij docent en breidt hij op verschillende internationale academische instituten de ontwikkeling van de nieuwe producten verder uit. Professor Aubrey Parsons heeft verscheidene eervolle doctoraten in Skin Care en Fragrance Chemistry als ook in plantenextracten, photochemicals en etherische oliën.

>> bekijk hier de behandelingen met Nimue Skin Technology
>> bekijk hier de thuisprodcuten van Nimue Skin Technology
>> klik hier voor meer informatie over Nimue Skin TechnologyKoop uw Nimue skin thechnology producten bij Alpha Derma

nimue producten

Uw Nimue skin technology producten zonder verzendkosten en snelle levering!