Merken

Alpha Derma werkt met:
- Nimue Skin Technology
- Jan Marini Skin Research
- Revaleskin
- PRIORI Idebenone Superceuticals
- PRIORI Mineral Skincare Foundations

Nimue Skin Technology

De nieuwe generatie derma-cosmeceuticals! Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van de huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebasseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebasseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie. Vanaf 2014 werkt Alpha Derma met dit prachtige merk en zien dat hiermee de beste resultaten worden behaald.

>> lees meer

Jan Marini Skin Research

Met recht de pionier in de professionele huidverzorgingmarkt. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een portefeuille opgebouwd van eigen en gepatenteerde formuleringen evenals een aantal primeurs.

>> lees meer

Revaleskin

Anti Aging Skincare

Uitzonderlijk rijk aan plantaardige antioxidanten die bestaande huidschade herstet en voorkomt verdere degeneratie door negatieve milieu invloeden en zonschade.

>> lees meer

PRIORI Idebenone Superceuticals

Deze behandelingenlijn heeft een uitzonderlijk hoge mate van werkzaamheid ten aanzien van het verbeteren van de stevigheid, vitaliteit, veerkracht, teint en souplesse van de huid. Het gaat de huidveroudering vanuit de kern van de huidcellen op een zeer actieve wijze tegen en revitaliseert de huidcellen. Het corrigeert daarnaast de tekenen van het ouder worden op zeer krachtige wijze en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden.

>> lees meer

Priori Mineral Skincare

 

100% NATUURLIJKE SKINCARE MINERALS

PRIORI MD Skincare Minerals maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde, exclusieve botanisch complex - Tx-Botanical Complex ™ - die is voorzien van drie functies in één eenvoudig te gebruiken losse poeder formulering:
• Zonbescherming 
• Anti-Aging voordelen 
• Volledige dekking


>> lees meer

 

 

 

 

Boek nu!