Huidspecialiste

voor de regio Alkmaar

Martine OosterveenZoekt u een ervaren huidspecialiste die zorgt voor het beste eindresultaat? Dan bent u hier op het juiste adres! Ik ben Martine Oosterveen en werk als huidspecialiste in mijn eigen salon in Alkmaar. Mijn aanpak, inzet en behandelingen zijn gericht op het beste eindresultaat; een stralende en gezonde huid. Als huidspecialiste weten ook klanten uit omliggende regio's zoals Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Schoorl en Schagen mij te vinden. Nieuwsgierig wat ik met mijn ervaring, behandelingen de beste en meest innovatieve cosmetica producten voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

Verschillende huidtypen en behandelingen

Ieder huid is anders en dus vraagt dat om een zorgvuldige aanpak. Speciaal voor de verschillende huidtypen heb ik een aantal behandelingen samengesteld. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de allernieuwste inzichten met betrekking tot ingrediënten en werkzame stoffen.

Huidproblemen

Ook behandel ik specifieke huidproblemen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan acné, hyperpigmentatie, rosacea of snelle veroudering.

Zorgvuldige werkwijze

Als nieuwe klant breng ik eerst uw huid zorgvuldig in kaart. Hierbij maak ik gebruik van een skinscanner, die nauwkeurig uw huid onderzoekt. Na het onderzoek analyseer ik de resultaten en aan de hand hiervan geef ik een advies en ontwerp een behandelplan.

Innovatieve producten

Om tot uitstekende resultaten te komen, werk ik graag met vooraanstaande en innovatieve cosmeticamerken zoals:

Nimue Skin Technology
De nieuwe generatie derma cosmeceuticals! Het internationale merk Nimue past perfect in de veeleisende wereld van de huidverbetering en de huidverjonging. Nimue is gebasseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebasseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.


Priori Coffeeberry
De Priori Coffeberry-lijn staat symbolisch voor "yoga voor de huid. Het is een volledig natuurlijke huidverzorgingslijn met optimale, doeltreffende anti-aging eigenschappen.

Priori Idebenone
Deze behandelingenlijn heeft een uitzonderlijk hoge mate van werkzaamheid ten aanzien van het verbeteren van de stevigheid, vitaliteit, veerkracht, teint en souplesse van de huid.

Priori Coffeeberry 100% natuurlijke Perfecting Minerals
Dit is de eerste en enige eco-vriendelijke make-up lijn met Coffeberry extract die uw huid beschermt en verzorgt, zonder ons milieu te vervuilen. Deze lijn heeft alles wat u nodig heeft om op een natuurlijke manier uw schoonheid te perfectioneren. Zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar

Behandelplan

Het behandelplan bestaat uit diverse fasen en afhankelijk van de vorderingen bekijk ik telkens welke behandeling het gewenste eindresultaat geeft.

Kennismakingsactie

Om nieuwe klanten met mijn resultaatgerichte behandelingen en hoogwaardige producten in aanraking te brengen, geef ik een speciale kennismakingsactie. De kennismakingsactie bestaat uit:

  • intake gesprek
  • huidanalyse met de skinscanner
  • intensieve gezichtsreiniging
  • intensieve scrub op basis van glycolzuur
  • voedend masker
  • op uw huid afgestemde créme

De behandeling duurt 2 uur, normaliter kost dit € 145,- ter introductie biedt ik deze aan voor € 115,-.

Deze actie is enkel online mogelijk, wanneer u er van gebruik wilt maken vult u dan onderstaand formulier in.

Actieformulier

Ja, ik wil graag gebruikmaken van deze online kennismakingsactie en maak graag een afspraak:

Voorkeursdatum:*
Voorkeurstijdstip:*
Voorkeursdatum (alternatief):
Voorkeurstijdstip (alternatief):
Voorkeursdatum (alternatief):
Voorkeurstijdstip (alternatief):
Aanhef *
Voornaam/voorletters
Achternaam *
Telefoonnummer
Mobiel nummer:
E-mailadres *