Permanent Make-Up

nv

Micropigmentatie is de nieuwe benaming voor de revolutionaire nieuwe techniek voor permanent make-up. Na veel onderzoek heeft Alpha Derma een van de betere specialisten op gebied van Micropigmentatie aangetrokken, Nouveau Contour specialiste Denise Bremer. Denise heeft enorm veel ervaring op dit gebied en komt regelmatig behandelingen in de salon uitvoeren. Maak snel een afspraak!

Micropigmentatie is een pigmentatiemethode van hypoallergene minerale pigmenten in de dermale laag van de huid. Na de behandeling is je uiterlijk en je zelfbeeld verbeterd en het verhoogt het zelfvertrouwen. Daarnaast levert het een tijdbesparing op.

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent in de huid gebracht, door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat en met een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof. Bij deze behandelingen wordt uitsluitend volgend de H.A.M.-code welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid.

Door hier te klikken, kun je ook een filmpje bekijken. 

>> bekijk de prijslijst
>> maak online een afspraak

pmu2

Enkele aspecten om rekening mee te houden 
Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen bij uw specialiste.
Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim vooraf of erna;
Hygiëne: om hygiënische redenen mag u gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantieplannen;
UV-licht: zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen;
De eerste dagen na de behandeling: direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband is het dan ook af te raden om in de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken.