Medische Laserbehandelingen

alphaderma-cosmetique-totale

 

Vaak worden deze behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar, lees onder aan de pagina hier meer over. 

Geavanceerde Elos en eMatrix behandeltechnieken i.s.m. huidtherapeuten Cosmetique Totale
Alpha Derma biedt medische laserbehandelingen in samenwerking met Cosmetique Totale aan. Sinds 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn HBO geschoold en BIG geregistreerd en zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zij werken alleen met hoogwaardige medische apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. De lasers hebben het CE en FDA certificaat zowel op de apparatuur als de behandeling. Dankzij de kwaliteit en deskundigheid worden de huidtherapeuten aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar en komen vele behandelingen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Alpha Derma biedt met de geavanceerde Elos lasertechniek een veilige en effectieve behandeling voor permanent ontharen en behalen met de Elos en eMatrix laserbehandelingen de allerbeste resultaten op het gebied van huidverbetering! Zo gaan we samen voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!

logos

Je kunt bij Alpha Derma terecht voor de volgende medische behandelingen met lasertechniek:
- Acne littekens
- Striae littekens
- Permanent ontharen
- Couperose
- Pigmentvlekken
- Ouderdomsvlekken
- Rimpelbehandeling
- Medische peelings
- Kalknagels

Heb je interesse? Of wil je graag meer informatie over de exacte mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en/of een gratis intakegesprek met een huidtherapeut van Cosmetique Totale in de salon van Alpha Derma. De huidtherapeut kan je tijdens een intakegesprek perfect adviseren over de behandelingen en technieken om jouw huidklachten te verhelpen. En als het gaat om definitieve ontharingsbehandelingen, kun je met een proefflits zelf ervaren hoe de Elos ontharingsbehandeling aanvoelt.

Voor uitgebreide informatie en prijzen over de Elos & eMatrix behandelingen verwijzen wij je naar de website van Cosmetique Totale: www.cosmetique-totale.nl.

Door hier te klikken, kun je meerdere filmpjes bekijken van de verschillende laserbehandelingen. 

>> maak online een afspraak

 

Informatie over verzekeringsdekking

Ontharen:
Het laser ontharen wordt door zorgverzekeraars vergoed! 

Heeft u last van vervelende haargroei op uw gezicht?  Bij ons in de salon werkt de hbo huidtherapeut van Cosmetique Totale. Ze is gespecialiseerd in het laser ontharen en erkend door alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt laserontharing door uw zorgverzekeraar vergoed, zónder dat dit eerst van uw eigen risico afgaat! Ook voor het verwijderen van acne, littekens en pigmentvlekken is vergoeding mogelijk. 

Maak direct een afspraak en profiteer optimaal van uw jaarlijkse vergoeding! Bekijk http://cosmetique-totale.nl/vergoedingen-van-definitief-ontharen/ of bel direct voor een gratis consult naar: Martine Oosterveen, 0224-764020, 06-11463219 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Acné littekens verwijderen

Het verwijderen van acne (littekens) wordt door zorgverzekeraars vergoed!

Heeft u last van acne of littekens op uw gezicht? Bij ons in de salon werkt de hbo huidtherapeut van Cosmetique Totale. Ze is gespecialiseerd in laser therapie en medische peelings en is erkend door alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt het verwijderen van acne (littekens) door uw zorgverzekeraar vergoed, zónder dat dit eerst van uw eigen risico afgaat! Ook voor het verwijderen van haargroei, littekens en pigmentvlekken is vergoeding mogelijk.

Maak direct een afspraak en profiteer optimaal van uw jaarlijkse vergoeding! Bekijk http://cosmetique-totale.nl/vergoedingen-van-definitief-ontharen/ of bel direct voor een gratis consult naar: Martine Oosterveen, 0224 - 0224-764020, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Acne littekens laseren
                 Acné littekens vóór de behandeling                                                                        na de behandeling

 thumbnail CT acne laserbehandeling ematrix