Huidverbetering met jan marini

logo

Vanaf 2015 werkt Alpha Derma met het huidverbeterende merk Jan Marini. Hiermee is het behandelprogramma van het in 2014 bij ons geintroduceerde merk Nimue aangevuld. De behandelingen met Jan Marini blijken voor velen de huidproblemen tot in de kern aan te pakken. 

Jan Marini mag met recht de pionier in de professionele huidverzorgingmarkt genoemd worden en het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een portefeuille opgebouwd van eigen en gepatenteerde formuleringen evenals een aantal primeurs

 Gezichtsbehandeling met Jan Marini

Tijdsduur: 30 minuten
Tarief: € 58,00

Deze behandeling is voor iedereen. Het verzorgt en verbetert uw huid. Het is een super exfoliërende scrub van md formulations met een speciale formule voor het reinigen en verwijderen van de dode, verdikte en droge huid. Zachte en perfect afgeronde polijstkorrels zorgen voor een directe vorming van nieuw en zacht weefsel. Eucalyptus draagt bij aan een kalmerende en verzachtende werking. De scrub voorkomt huidproblemen zoals ingegroeide haren. Na de scrub krijgt u een creme masker. 

>> bekijk de prijslijst
>> maak online een afspraak
>> bekijk de thuisproducten in de webshop

 

Intensieve gezichtsbehandeling met Jan Marini

Tijdsduur: 45 minuten
Tarief: € 79,00

Een intensieve gezichtsreiniging en een glycolzuurpeeling met 40% glycolzuur en als afsluiting een dag- of nachtcrème. Het verwijderd 5-8 dode huidlaagjes waardoor de huidstofwisseling verbetert. Het geeft verbetering bij acne, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen, droge schilferige, en gevoelige huiden. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

>> bekijk de prijslijst
>> maak online een afspraak
>> bekijk de thuisproducten in de webshop

 

Extra intensieve gezichtsbehandeling met Jan Marini

Tijdsduur: 30 minuten
Tarief: € 99,00

Een intensieve gezichtsreiniging en een glycolzuurpeeling met 70% glycolzuur in combinatie met vitamine A boosters en als afsluiting een dag- of nachtcrème. Het verwijderd 5-8 dode huidlagen door de sterke werking van Salicylzuur, een BHA (Beta Hydroxy Acid) dat verkleving van de huid tegengaat, speciale vitamine A boosters worden voor elk specifiek probleem ingezet. Het geeft verbetering bij acné, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen, droge schilferige en gevoelige huiden. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt gelijk een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

>> bekijk de prijslijst
>> maak online een afspraak
>> bekijk de thuisproducten in de webshop